Mitt liv idag

Hej på dig! Jag är i pappas lägenhet och städar med min syster. Vi tvättar fönster, skrubbar, damsugar OCH lyssnar på musiiiiiik ♥ Jag bloggar på min systers data så jag har inga bilder här, men ni kanske klarar er utan? Fast jag vet...det är mycket roligare att se på bilder på bloggar än att läsa....men ni kanske vil lveta och då läser ni?! :D
Idag iskolan såhade vi fotbolls tunering mot alla andra fyra 8a klassrna! Vi vann alla våra matcher där med gick vidare till final och tog hem segern!! :) Mycket trevligt^^ Nej, en det var bra spel av alla och vi berömde och hjälpte varandra, vi var grymm! C: Tack för en bra dag!
KRRRRAAAAAAAAAAMMMMM PÅ ER OCH HOPPAS NI FÅR EN BRA FORTSATT BRA OCKSÅ!

Kommentarer

♥Kommentera gärna, men tänk på vad du skriver och det gäller inte bara hos mig. Skulle du nu kommenterna så ska du få en till läsare för jag kommer svara på den! Tack i förhand och jag hoppas du får en fortsatt bra dag!! Länkbyten - gör jag ibland, det skadar inte att fråga. Bloglovin'- Jag finns på bloglovin och det är samma där fråga så får vi se. OBS! Kopiera inte mina bilder utan tillåtelse!

♥Ditt Fina Namn:
♥Du kanske kommer tillbaka?

♥E-postadress: (Bara jag ser den)

♥Din hemsida:

♥Din kommentar nedan:

Trackback
RSS 2.0